Jeugdgroepen

Vanaf 21,00

Ons Outdoor Park gelegen op de top van de Rodeberg en het Adventure Park in Poperinge zijn dé toplocaties voor avontuurlijke sportdagen. We bieden er een zeer ruim pakket van avontuurlijke sporten aan.
Alle jeugddiensten, sportdiensten, jeugdgroepen & -verenigingen (-18 jaar) kunnen er terecht voor een spectaculaire outdoorsportdag aan een zeer scherpe prijs.

 

Je kan zelf kiezen welke activiteiten je in het programma wenst op te nemen. Alle activiteiten staan hiernaast per locatie opgesomd.

Wens je meer info of over te gaan tot een reservatie? Contacteer ons en stuur volgende gegevens door:

 • naam groep + adres
 • verwachte aantal deelnemers + hun leeftijd
 • verwachte uur van aankomst + uur van vertrek
 • voorkeur activiteiten + beschikbare budget

Adv. Park Poperinge

Deze activiteiten bieden we aan in ons Adventure Park in Poperinge:

1. Hoogteparcours + death-ride

Een touwenparcours vol avonturen gevestigd in het Adventure Park van Poperinge, vraagt je grenzen te verleggen. Op verschillende niveaus loopt een touwbanencircuit met allerlei hindernissen zoals touwladders, slingers, evenwichtsbalken, klimnetten enz….

De adrenaline bruist door uw aderen als je boven klaar staat om te springen. Vanaf 10 meter hoogte zal je gezekerd en met hoge snelheid de schuine kabel naar beneden glijden. Een activiteit waar je nog lang over zult napraten.

2. Boog + speleo

Een, en terecht, veel terugkerend onderdeel in veel survivals. Want handboogschieten blijft een uitdagende sport. Probeer na een gedegen instructie zoveel mogelijk punten te scoren.

Ontdek een wereld zonder licht die ons speleohuis voor je in petto heeft…langs verschillende gangen ga je op onderzoek uit. Via een uitgestippeld parcours, variërend in moeilijkheidsgraad trek je steeds dieper in de boxen in en geeft hij steeds meer van zijn geheimen prijs.

3. Muurklimmen

In Heuvelland bevindt de 6-meter hoge en 4-delige klimmuur zich aan de gevel van ons vakantiehuis Outside. In Poperinge doen we een beroep op 10-meter hoge klimtoren. Dankzij de hulp van je klimpartner wordt je beveiligd, en mede door de tips van de monitor, kun je je klimkunsten demonstreren.

4. Teambuilding opdrachten

Deze uitdagende en leerzame opdrachten worden door ons toegepast om, zoals de naam al zegt, samenwerking te bevorderen of verhoudingen in de groep waar te nemen. Hiervoor beschikken we over een keur aan opdrachten die groepen van 5 à 10 personen moeten afwerken. Heel leuk en heel leerzaam.

5. Mountainbike

We vertrekken naar verschillende uitgestippelde mountainbikeroutes van verschillende moeilijkheidsgraad. Langs smalle paadjes, steile afdalingen en onverharde veldweggetjes kom je met de mountainbike op de mooiste plekjes van de streek. Ook voor wie het iets rustiger wilt zijn er tal van prachtige mountainbikeroutes.

6. Vlottenbouw

Voor wie avontuurlijk het water op wil. Wij zorgen voor al het materiaal en de monitor leert je de juiste technieken aan om een stevig vlot te bouwen. Welke groep geraakt droog aan de overkant en welke groep is het snelst? Een schitterende ludieke teambuildingsactiviteit.

7. Survival + avonturengracht

Niet alleen behendigheid en doorzettingsvermogen, maar vooral samenwerking staat centraal bij deze teamactiviteit. Verdeeld in groepjes tracht je zo snel mogelijk het parcours af te leggen. Bewijs dat je een echte teamspeler bent en help elkaar over de obstakels heen. Na het commandoparcours volgt de avonturengracht.

Dit hindernissenparcours bestaat uit een aaneenschakeling van avontuurlijke opdrachten boven een beek. Klim, kruip, klauter, spring en slinger telkens naar de overkant van de gracht boven het water. Nog moeilijker wordt het indien je aan een teamgenoot wordt vastgeklikt. Hou jij het droog?

8. Archery Battle:

Archery Battle is de combinatie van boogschieten, paintball & lasershooting. Archery Battle wordt gespeeld met echte bogen, maar met speciale pijlen met een zachte rubber punt. Na de initiatie in het schieten met boog & pijl, wordt elke groep in twee of drie teams verdeeld. Hierbij strijden de teams om de overwinning in verschillende spelvarianten: team death match, capture the flag, free for all,…

9. Quad

Een ultieme sensatie. Na een korte briefing kun je op een afgesloten parcours crossen. De quads hebben automatische versnellingen zodanig dat je enkel hoeft gas te geven en te sturen. Een echte aanrader.

10. Wakeboarden

Wakeboarden is een watersport, waarbij de wakeboarder aan een lijn, soms door een boot of door een kabelbaan over het water wordt getrokken. In het Adventure Park te Poperinge is een Rixen Easy Start Kabelbaan gevestigd, waarmee zowel beginnelingen als gevorderden zich eindeloos kunnen uitleven.

11. Paintball

Deze vorm van paintball is speciaal ontwikkeld voor kids vanaf 10 jaar. De verfballetjes uit het aangepaste paintballgeweer schieten met een gereduceerde kracht waardoor ze niet hard aankomen. De kinderen krijgen een uitgebreide instructie en de instructeur gaat ook met hen het speelveld in om de veiligheid in de gaten te houden.

12. Laser Battle

Outdoor Laser Battle is de nieuwste variant van lasershooting. Door de nieuwe infraroodtechnologie hoef je niet meer in het donker te spelen. Kom dus nu deze coole activiteit beleven in het Adventure Park te Poperinge. Hier werd een prachtig Outdoor Laserparcours gebouwd waar de sfeer wordt bepaald door loopgraven, kanonnen, tanks, olievaten, bunkers en verschillende loopgraven..

Outdoor Park Rodeberg

Hieronder alvast een overzicht van alle mogelijke activiteiten die we aanbieden in ons Outdoor Park op de rodeberg:

1. High Ropes + death ride

Tussen de diverse bomen van verschillende hoogtes hebben wij touwbanen en andere verplaatsingenmogelijkheden gemaakt. Gezekerd aan een ‘life-line’ overbruggen we overspanningen van 20 à 30 meter lengte op een hoogte van 4 tot 6 meter: apenbrug, junglebrug, catcrawl… De begeleider leert je de juiste technieken aan en zorgt voor de beveiliging

2. Vlottenbouw:

Voor wie avontuurlijk het water op wil. Wij komen met alle materiaal ter plaatse en de monitor leert je de juiste technieken aan om een stevig vlot te bouwen dat stevig genoeg moet zijn om alle groepsleden een droge vaart te garanderen.

3. Mountainbike:

We vertrekken naar verschillende uitgestippelde mountainbikeroutes van verschillende moeilijkheidsgraad. Langs smalle paadjes, steile afdalingen en prachtige boswegels komt u met de mountainbike op de mooiste plekjes van de streek. Ook voor wie het iets rustiger wilt zijn er tal van prachtige mountainbikeroutes.

4. Teambuilding opdrachten:

Deze uitdagende en leerzame opdrachten worden door ons toegepast om, zoals de naam al zegt, samenwerking te bevorderen of verhoudingen in de groep waar te nemen. Hiervoor beschikken we over een hele resem opdrachten die groepen van 8 à 12 personen moeten afwerken. Heel leuk en heel leerzaam.

5. Boogschieten + speleo:

Een, en terecht, veel terugkerend onderdeel in veel survivals. Want boogschieten blijft een leuke sport. Probeer na een gedegen instructie zoveel mogelijk punten te scoren.

Ontdek een wereld zonder licht die de speleobox voor u in petto heeft…langs verschillende gangen gaat u op onderzoek uit. Via een uitgestippeld parcour, variërend in moeilijkheidsgraad trekt u steeds dieper de box in en geeft hij steeds meer van zijn geheimen prijs. Diverse passages worden overwonnen om uiteindelijk het daglicht tegemoet te gaan.

Prijzen

Prijzen 2024:

 • Basisprijs volledige dag: € 26/pp (max. 6 uur) – min. 20 betalende deelnemers
 • Basisprijs halve dag: € 21/pp (max. 3 uur) – min. 20 betalende deelnemers
 • Supplementen quad, paintball, lasershooting & wakeboarden: + € 5.00/pp per supplementaire activiteit.
 • Opmerking: met minder deelnemers kunnen de activiteiten doorgaan, maar moet het forfait van 20x de kostprijs betaald worden.

Wat meenemen?

 • Gepaste sportkledij (aangepast aan de weersomstandigheden) + stevige sportschoenen.
 • Reservekledij en reserve schoeisel.
 • Zwemgerief indien er wateractiviteiten op het programma staan.
 • Een lunchpakket met voldoende water en eventueel een tussendoortje.
 • Bij regenweer: een waterdichte regenjas, bij mooi weer: zonnecrème.

Wat mag je van ons verwachten?

 • op maat gemaakt, volledig uitgewerkt programma voor uw groep
 • projectverantwoordelijke voor de coördinatie van de sportdag
 • voldoende begeleiding door gespecialiseerde monitoren tijdens de verschillende activiteiten
 • gebruik van alle materiaal
 • incl. administratiekosten – BTW en alle taksen
 • een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers