Jeugdgroepen

20,00

Ons Outdoor Park gelegen op de top van de Rodeberg en het Adventure Park in Poperinge zijn dé toplocaties voor avontuurlijke sportdagen. We bieden er een zeer ruim pakket van avontuurlijke sporten aan.
Alle jeugddiensten, sportdiensten, jeugdgroepen & -verenigingen (-18 jaar) kunnen er terecht voor een spectaculaire outdoorsportdag aan een zeer scherpe prijs.

 

Je kan zelf kiezen welke sporten je in het programma wenst op te nemen. Al deze sporten worden begeleid door monitoren van Outside en ook de volledige organisatie wordt door Outside verzorgd.

High Ropes

Tussen de diverse bomen van verschillende hoogtes hebben wij touwbanen en andere verplaatsingenmogelijkheden gemaakt. Gezekerd aan een ‘life-line’ overbruggen we overspanningen van 20 à 30 meter lengte op een hoogte van 4 tot 6 meter: apenbrug, junglebrug, catcrawl… De begeleider leert je de juiste technieken aan en zorgt voor de beveiliging.

Death-ride

De adrenaline bruist door uw aderen als je boven klaar staat om te springen. Vanaf 10 meter hoogte zal je gezekerd en met hoge snelheid de schuine kabel naar beneden glijden. Een activiteit waar je nog lang over zult napraten.

Speleo

Ontdek een wereld zonder licht die ons speleohuis voor je in petto heeft…langs verschillende gangen ga je op onderzoek uit. Via een uitgestippeld parcours, variërend in moeilijkheidsgraad trek je steeds dieper in de boxen in en geeft hij steeds meer van zijn geheimen prijs.

Muurklimmen

In Heuvelland bevindt de 6-meter hoge en 4-delige klimmuur zich aan de gevel van ons vakantiehuis Outside. In Poperinge doen we een beroep op 10-meter hoge klimtoren. Dankzij de hulp van je klimpartner wordt je beveiligd, en mede door de tips van de monitor, kun je je klimkunsten demonstreren.

Teambuilding opdrachten

Deze uitdagende en leerzame opdrachten worden door ons toegepast om, zoals de naam al zegt, samenwerking te bevorderen of verhoudingen in de groep waar te nemen. Hiervoor beschikken we over een keur aan opdrachten die groepen van 5 à 10 personen moeten afwerken. Heel leuk en heel leerzaam.

Boogschieten

Een, en terecht, veel terugkerend onderdeel in veel survivals. Want handboogschieten blijft een uitdagende sport. Probeer na een gedegen instructie zoveel mogelijk punten te scoren.

Mountainbike

We vertrekken naar verschillende uitgestippelde mountainbikeroutes van verschillende moeilijkheidsgraad. Langs smalle paadjes, steile afdalingen en onverharde veldweggetjes kom je met de mountainbike op de mooiste plekjes van de streek. Ook voor wie het iets rustiger wilt zijn er tal van prachtige mountainbikeroutes.

Vlottenbouw

Voor wie avontuurlijk het water op wil. Wij zorgen voor al het materiaal en de monitor leert je de juiste technieken aan om een stevig vlot te bouwen. Welke groep geraakt droog aan de overkant en welke groep is het snelst? Een schitterende ludieke teambuildingsactiviteit.

Avonturengracht

Een hindernissenparcours boven een avontuurlijke gracht biedt tal van mogelijkheden om je boven onze ‘beek’ uit te leven. Via paaltjes, balkjes en ladders tracht je ‘droog’ naar de overkant te geraken. Verdeel gepast je evenwicht en slinger er op los. Nog leuker wordt het parcours in teamverband!

Quad

Een ultieme sensatie. Na een korte briefing kun je op een afgesloten parcours crossen. De quads hebben automatische versnellingen zodanig dat je enkel hoeft gas te geven en te sturen. Een echte aanrader.

Wakeboarden

Wakeboarden is een watersport, waarbij de wakeboarder aan een lijn, soms door een boot of door een kabelbaan over het water wordt getrokken. In het Adventure Park te Poperinge is een Rixen Easy Start Kabelbaan gevestigd, waarmee zowel beginnelingen als gevorderden zich eindeloos kunnen uitleven.

Paintball

Deze vorm van paintball is speciaal ontwikkeld voor kids vanaf 10 jaar. De verfballetjes uit het aangepaste paintballgeweer schieten met een gereduceerde kracht waardoor ze niet hard aankomen. De kinderen krijgen een uitgebreide instructie en de instructeur gaat ook met hen het speelveld in om de veiligheid in de gaten te houden.

Laser Battle

Outdoor Laser Battle is de nieuwste variant van lasershooting. Door de nieuwe infraroodtechnologie hoef je niet meer in het donker te spelen. Kom dus nu deze coole activiteit beleven in het Adventure Park te Poperinge. Hier werd een prachtig Outdoor Laserparcours gebouwd waar de sfeer wordt bepaald door loopgraven, kanonnen, tanks, olievaten, bunkers en verschillende loopgraven..

 

 

 

Praktische informatie

Plaats van afspraak: Outdoor Park Rodeberg (Heuvelland) of Outside Adventure Park (Poperinge)
Min. aantal betalende deelnemers: 20
Ideale periode: gans het jaar

Prijzen 2023:

 • Basisprijs volledige dag: € 25/pp (max. 4 activiteiten)
 • Basisprijs halve dag: € 20/pp (max. 2 activiteiten)
 • Supplementen quad, paintball, lasershooting & wakeboarden: + € 5.00/pp per supplementaire activiteit.
 • Opmerking: met minder deelnemers kunnen de activiteiten doorgaan, maar moet het forfait van 20x de kostprijs betaald worden.

Hoe reserveren?

Wens je meer info of over te gaan tot een reservatie?

Ga dan naar ons contactformulier en stuur volgende gegevens door:

 • naam groep + adres
 • verwachte aantal deelnemers + hun leeftijd
 • verwachte uur van aankomst + uur van vertrek
 • voorkeur activiteiten + beschikbare budget

Wat meenemen?

 • Gepaste sportkledij (aangepast aan de weersomstandigheden) + stevige sportschoenen.
 • Reservekledij en reserve schoeisel.
 • Zwemgerief indien er wateractiviteiten op het programma staan.
 • Een lunchpakket met voldoende water en eventueel een tussendoortje.
 • Bij regenweer: een waterdichte regenjas, bij mooi weer: zonnecrème.

Wat mag je van ons verwachten?

 • op maat gemaakt, volledig uitgewerkt programma voor uw groep
 • projectverantwoordelijke voor de coördinatie van de sportdag
 • voldoende begeleiding door gespecialiseerde monitoren tijdens de verschillende activiteiten
 • gebruik van alle materiaal
 • incl. administratiekosten – BTW en alle taksen
 • een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers