Outside Tipi’s

Vanaf 20,00

Ben je op zoek naar een originele verblijfplaats voor je evenement?
De Outside tipi’s in Poperinge zijn de ideale uitvalsbasis voor een geslaagde teambuilding of een spetterend vrijgezellenfeestje!

Accommodatie:
We beschikken over 2 tipiweides die zich op 200 meter van elkaar bevinden. De tipiweide Cherokee bevat 3 tipi’s en biedt plaats aan 30 personen. De ondergrond van deze tipi’s bestaat uit kiezeltjes.
In de tipiweide Sioux zijn er 2 tipi’s en bestaat de ondergrond van de tipi’s uit gepolierd beton.

Per tipi zijn er standaard 10 veldbedjes voorzien om op te slapen. Je hoeft dus enkel een slaapzak & kussen mee te brengen.
Ben je met een groter aantal om te overnachten dan kan je tentjes rond de tipi’s plaatsen. Zelf hebben we 2-persoonstentjes in de aanbieding.

Alle vijf de tipi’s zijn volledig in hout bekleed en afgewerkt met een waterdicht zeil. Er is ook elektriciteit en verlichting aanwezig. Bij beide tipiweides is er een vuurschaal om een gezellig kampvuur te stoken. Hout mag je zelf voorzien of kan ter plaatse aangekocht worden.

Wie overnacht in de tipi’s kan gebruik maken van de sanitaire blokken in het Adventure Park. Er zijn zowel douches, toiletten als lavabo’s voorhanden.

Catering:
Je kan zelf eten en drank meebrengen of een beroep doen op onze catering
Tijdens de activiteiten en maaltijden mag wel geen eigen drank genuttigd worden.

 

Locatie

Locatie:

De tipi’s liggen midden in het Adventure Park. Ideaal dus om na de activiteiten geen verplaatsing meer te moeten maken. Wie toch nog op stap wil, kan te voet naar het centrum van Poperinge. De afstand tot het centrum bedraagt 1.5 km. Naar het station is het 2 km stappen. Overdag kan je bovendien een beroep doen op de belbus. Er is een bushalte op de parking van het Adventure Park.

Adres:

Outside Adventure Park
Westouterseweg 3
8970 Poperinge

 

Prijzen

Prijzen:

  • € 20 per persoon per nacht (min 15 betalende deelnemers).
  • Let op: er moet minimum 1 activiteit geboekt worden om er te kunnen overnachten.

Prijzen jeugdwerk:

  • € 16 per persoon per nacht (min 15 betalende deelnemers).
  • Jeugdwerk kan twee jaar voor datum reserveren. Andere groepen kunnen 18 maanden op voorhand reserveren.

Optioneel:

  • Huur BBQ-toestel = € 25
  • Kruiwagen hout = € 25
  • Huur bakfrigo = € 25