Vakantiehuis Malperthuis

Vanaf 1.350,00

Vakantiehuis Malperthuis is schitterend gelegen op de flank van de Rodeberg midden de bossen en vlak naast de historische molen.

De Rodeberg gelegen in het hartje van Heuvelland (Westouter) nodigt uit tot prachtige wandelingen en uitstekend bewegwijzerde routes om te mountainbiken .
Het is ook de ideale omgeving voor bedrijven die in een avontuurlijk kader enkele dagen vergaderen willen afwisselen met diverse teambuildingsactiviteiten.
Het vakantiehuis biedt plaats aan maximum 50 personen . De bovenverdieping is uitgerust met 9 kamers van 2 tot 6 personen. De kamers zijn uitgerust met een aparte badkamer (met douche, lavabo en toilet). Van één kamer is de badkamer juist naast de kamer. Beneden zijn er nog drie kamers van 2 tot 8 personen.


In de eetzaal met daarnaast het prachtig terras is het zalig eten met op de achtergrond het fluiten van de vogels in het bos.
Vakantiehuis Malperthuis beschikt ook over een leuke zithoek uitgerust met diverse technologische snufjes (beamer, projectiescherm, stereo, box met versterker, digicorder). Er is ook WIFI aanwezig.
De keuken is voorzien van een kookfornuis, vaatwas, frigo, inox werktafel, microgolf, elektrische friteuse, oven en koffiemachine. Alle borden en bestek zijn aanwezig.

In de bar is er nog een extra frigo. Dranken kan je zelf voorzien of bestellen bij de plaatselijke brouwer. Je betaald na het weekend enkel de geconsumeerde dranken. De overschot neemt de brouwer terug.

 

Adres:

Vakantiehuis Malperthuis
Lijstermolendreef 1 – 8954 Westouter
Tel. 057 33 87 01

 

Prijzen

Huur vakantiehuis – prijzen (eindschoonmaak inclusief – elektriciteit & verwarming exclusief en volgens verbruik):

  • Weekend: vrijdag 18u00 tot zondag 14u00: € 1350
  • Midweek: maandag 10u00 tot vrijdag 14u00: € 1700
  • Kerst/Nieuwjaar: €2000

Huur vakantiehuis – prijzen (eindschoonmaak inclusief – elektriciteit & verwarming exclusief en volgens verbruik):

  • (Jeugdwerk) Weekend: vrijdag 18u00 tot zondag 14u00: € 1080
  • (Jeugdwerk) Midweek: maandag 10u00 tot vrijdag 14u00: € 1360

Jeugdwerk kan twee jaar voor datum reserveren. Andere groepen kunnen 18 maanden op voorhand reserveren.

Opties

Optioneel:

Naast het Vakantiehuis is een schitterend avonturenparcours gebouwd. Gezekerd aan een ‘life-line’ overbruggen we overspanningen van 20 à 30 meter lengte op een hoogte van 3 tot 8 meter: apenbrug, junglebrug, catcrawl…
De begeleider leert je de juiste technieken aan en zorgt voor de beveiliging. Onze deskundige instructeurs zorgen voor een unieke beleving en houden de veiligheid scherp in de gaten houden.
Deze activiteit dient vooraf gereserveerd te worden en is niet inbegrepen in de huurprijs van de vakantiewoning.

Prijs: vanaf € 18 per persoon (zie: high ropes forest)

Duur: 2 uur