Quad

Vanaf 30,00

Het geluid van de ronkende motoren, de geur van benzine en de adrenaline giert door je lijf: quadrijden biedt alle ingrediënten voor een spectaculair dagje plezier met vrienden, familie of collega’s.

Bij het rijden op een quad gaat het om een juiste bochtentechniek en een groot inschattingsvermogen. Na een korte briefing kun je op onze afgesloten parcours rijden.

Wat maakt quadrijden zo spectaculair?
Op een quad zit je dicht bij de grond. Door de dikke profielbanden heb je perfect contact met het zand of asfalt. Daardoor voel je precies hoe de quad op jouw stuurbewegingen reageert. Dit maakt het rijden en racen op een quad dan ook een speciale ervaring.

Quadrijden bij Outside:
Outside beschikt over schitterende quads: de Yamaha 350cc, het werkpaardje onder de quads. Met de quads kan gereden worden op een speciaal ingericht circuit. Het uitdagende parcours bestaat uit een onverhard deel met enkele leuke jumps. Daarnaast is er een onverhard stuk vol avontuurlijke stroken en scherpe technische bochten. Via een houten brug wordt de verbinding tussen de parcours gemaakt.

Miniquad

Naast onze zware 350’s beschikken wij over een aantal miniquads (80cc 2takt met elektrische start en een brok vermogen in zich). Deze quads met automatische versnellingen zijn nog eenvoudiger te bedienen. Enkel gas geven, sturen en remmen, en de fun kan beginnen. Dit speciaal voor deze quads ingericht terrein ligt naast het grote quadparcours en is de ideale initiatie voor de allerkleinsten.

Quadrijden: de ideale groepsactiviteit

Bij Outside is het niet haalbaar om individueel te komen quadrijden. Enkel vanaf 10 betalende personen is de activiteit te reserveren. Boek je een quadsessie dan worden per sessie een aantal quads voor jullie groep gereserveerd. Het aantal quads die je ter beschikking krijgt, is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Het wisselen verloopt heel snel en tussenin kan er iets gedronken worden op het prachtige dakterras dat uitzicht geeft over het volledige domein. Deze succesformule is tevens ideaal voor vrijgezellenfeestjes!

Opgelet: bij regenweer kunnen deze parcours er zeer modderig bijliggen. Voorzie dus kledij die mag vuil worden!

Locatie en prijzen

Plaats: Westouterseweg 3, 8970 Poperinge
Leeftijd: miniquad vanaf 6 jaar – quad vanaf 10 jaar
Periode: maart – oktober (november t.e.m. februari is het parcours gesloten)
Prijzen:

  • Vanaf 10 deelnemers: € 30 per persoon (10 minuten briefing + 50 min. afwisselend rijden met 3 quads)
  • Vanaf 15 deelnemers: € 30 per persoon (10 minuten briefing + 80 min. afwisselend rijden met 3 quads)
  • Vanaf 20 deelnemers: € 30 per persoon (10 minuten briefing + 80 min. afwisselend rijden met 4 quads)