Urban Golf

Vanaf 20,00

Urban Golf? Dit is de informele variant van de golfsport. Voor iedereen die eens wat anders wil, minder regels, minder etiquette, geen Golfvaardigheidbewijs nodig en geen speciale outfit. Urban Golf vindt plaats in het centrum van de stad, in stadsparken, in het bos, … of beter gezegd op elke mogelijke locatie!

Er wordt gespeeld met gewone reguliere golfclubs. Wel wordt er met speciale golfballen geslagen. Deze ballen zijn minder zwaar en halen maar de helft van de afstand van een gewone golfbal. Ze zijn gemaakt van een speciaal schuimrubberfoam waardoor ze ook geen schade aan personen, gebouwen of ander objecten kunnen brengen.

Op een originele manier de stad ontdekken.

Speciaal voor jou hebben wij in Ieper een schitterende route uitgestippeld. We starten bij de Lakenhallen. Via de Grote Markt trekken we naar de Ieperse Vestingen, om langs de Menenpoort de tocht verder te zetten.
In Poperinge starten we aan het stadhuis met de executiepaal & dodencellen en trekken we door het prachtige stadspark van de hoppestad.

De monitor houdt de scores bij en vertelt onderweg enkele leuke weetjes over de stad.
Als doelwit kunnen een standbeeld, zitbank, afvoerrooster of verlichtingspaal dienen. Het doel is om in zo weinig mogelijk ‘slagen’ de tocht af te leggen. We ronden het event af met een kleine prijsuitreiking.

We hebben 3 combinaties uitgewerkt:

 1. Just Play: Urban golf: korte initiatie + wedstrijdje van anderhalf uur à 2 uur (2 uur)
 2. Play & Taste: Urban golf: korte initiatie + ongeveer anderhalf uur wedstrijdje + combinatie van hapje en drankje in lokaal cafeetje (3 uur)
 3. Play & Visit: Urban golf: korte initiatie + ongeveer anderhalf uur wedstrijdje + bezoek stadsbrouwerij de kazematten & degustatie streekbieren (Ieper) / bezoek brouwerij Sint-Bernardus Watou & degustatie streekbieren (Poperinge) (3,5 uur)

Locatie en prijzen

Plaats: Ieper, Poperinge of op een zelf gekozen locatie
Ideale periode: gans het jaar
Prijzen:

 1. Just Play: € 20/persoon (duur 2 uur) – min. 10 betalende deelnemers
 2. Play & Taste: € 35/persoon (duur 3 uur) – min. 10 betalende deelnemers
 3. Play & Visit: € 40/persoon (duur 3.5 uur) – min. 15 betalende deelnemers

 

Wat mag u van ons verwachten?

 • op maat gemaakt, volledig uitgewerkt programma voor uw groep
 • projectverantwoordelijke voor de coördinatie van de tocht
 • voldoende begeleiding door een gespecialiseerde monitor
 • gebruik van alle materiaal
 • incl. administratiekosten – BTW en alle taksen
 • een onvergetelijke ervaring