Avonturenklas (2 dagen)

Vanaf 90,00

Het Adventure Park in Poperinge is een uitstekende uitvalbasis voor het organiseren van avonturenklassen. In het avonturenpark zijn er twee quadparcours, 4 paintballvelden en een indrukwekkend hoogteparcours voorhanden.
We beschikken over een grote zwemvijver waarin verschillende wateractiviteiten kunnen beoefend worden: raften, vlotten bouwen en zelfs wakeboarden. Het prachtige strand met bijhorende beachvolleyveld maakt het vakantiegevoel compleet!

Ook andere avontuurlijke activiteiten zoals muurklimmen, mountainbike, avonturengracht, death ride, speleo & boogschieten behoren tot de mogelijkheden. De leerlingen verblijven op basis van volpension in de vakantiehoeve en/of tipiweide. Zo biedt de vakantiehoeve Outside plaats aan 34 personen (1 slaapzaal + aparte kamer voor de leerkrachten). In de tipi’s kunnen er 50 personen overnachten (5 tipi’s van 10 personen). Deze capaciteit kan uitgebreid worden met het opstellen van een tentenkamp zodat 120 personen samen op het domein van 10 hectare kunnen verblijven.

 

Voorbeeldprogramma

Wij bieden een zeer ruim pakket van avontuurlijke sporten aan. Al deze sporten worden begeleid door monitoren van Outside en ook de volledige organisatie wordt door ons verzorgd. Je kunt zelf je programma samenstellen maar wij bieden je alvast een voorstel aan.

Programma:

  Dag 1 Dag 2
’s Morgens
/ Ontbijt
Voormiddag Aankomst + installatie Teambuilding + Speleo/boogschieten
’s Middags
Opeten eigen lunchpakket Warm middagmaal
Namiddag High Ropes + Death Ride + Vlottenbouw Laser Battle of Paintball
’s Avonds Warm avondmaal Einde activiteiten + afscheid en vertrek


Prijzen

Prijs 2024: 90 euro per leerling (min. 20 betalende deelnemers)

Prijs 2025: 95 euro per leerling (min. 20 betalende deelnemers)

Inbegrepen:

  • de overnachting in een tentenkamp
  • volpension (avondmaal, ontbijt & middagmaal)
  • alle activiteiten
  • begeleiding door gediplomeerde monitoren
  • administratiekosten, BTW en alle taksen
  • een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers

Opmerkingen:

  • Ook quadrijden en wakeboarden kunnen ook in het programma worden opgenomen (supplementaire kostprijs per activiteit: + 5 euro / lln)
  • Wanneer je met de trein komt kunnen we de bagage ophalen aan het station van Poperinge. Vanaf het station is het 20 minuten stappen tot ons Adventure Park. Kleine groepen kunnen een beroep doen op de belbus (er is een bushalte op onze parking).

Outside Adventure Park, Westouterseweg 3, 8970 Poperinge