Outside Shooting Trophy

Vanaf 27,00

Onze stressy levensstijl vraagt om af en toe een pauze in te lassen en zalig te ontspannen onder vrienden of collega’s. Je hebt fun, je leert elkaar beter kennen en je daagt elkaar uit in verschillende proeven. The Outside Shooting Trophy is hiervoor de ideale formule.

The Outside Shooting Trophy kan plaatsvinden in het Adventure Park van Outside. We beschikken er over een overdekte schietstand, waardoor de activiteiten ook bij regenweer zonder problemen kunnen doorgaan.
Het programma is verder uitermate geschikt om op locatie te organiseren, indien je zelf over wat vrije ruimte beschikt.
Outside gaat steeds voor sfeer en gezelligheid. Dus Outside zou Outside niet zijn, mocht er gedurende de activiteit geen drankjes worden voorzien.
Door een ervaren instructeur krijgt u eerst een initiatie in het gebruik van verschillende wapens in de 3 volgende disciplines: karabijnschieten, kruisboogschieten en handboogschieten.
Na wat oefenen, wordt de groep in teams verdeeld en strijden ze tegen elkaar voor de felbegeerde Outside Shooting Trophy.  De instructeur kijkt toe op de veiligheid, legt  de verschillende opdrachten uit en houdt de score bij.
Mocht u deze activiteit wensen te kaderen in een feest of meeting, dan kunnen wij u hierbij adviseren of zelf de volledige organisatie van het feest of de business-meeting voor onze rekening nemen.

Locatie en prijzen

Plaats: Outside Adventure Park (Westouterseweg 3, 8970 Poperinge) of een zelf gekozen locatie
Min. aantal betalende deelnemers: 10
Ideale periode: gans het jaar
Prijs: € 27/persoon
Duur: 2 uur
Opmerking: met minder deelnemers kan de activiteit doorgaan, maar moet 270 euro forfait betaald worden.

Wat mag je van ons verwachten?

  • op maat gemaakt, volledig uitgewerkt programma voor uw groep
  • voldoende begeleiding door een gespecialiseerde monitor
  • gebruik van alle materiaal
  • degustatie van een aantal drankjes
  • incl. administratiekosten – BTW en alle taksen
  • een onvergetelijke ervaring