Muurklimmen & Pamperpaal

Vanaf 13,00

De nieuwste aanwinst onder onze activiteiten is de 10-meter hoge en 6-delige klimtoren. De toren beschikt over diverse routes met verschillende moeilijkheidsgraad. Hierdoor kunnen beginners, maar ook gevorderden zich ongetwijfeld uitleven. Probeer je klimtechniek bij te schaven, en je angsten te bedwingen, om ook de moeilijkste klimroutes te overwinnen.

Muurklimmen

Onze 10-meter hoge klimtoren beschikt over diverse routes met verschillende moeilijkheidsgraad. Hierdoor kunnen beginners, maar ook gevorderden zich ongetwijfeld uitleven. Probeer je klimtechniek bij te schaven, en je angsten te bedwingen, om ook de moeilijkste klimroutes te overwinnen.

Hoogtevrees? Onze ervaren monitoren geven continu tips en helpen je mee om je angsten te overwinnen. De aanmoediging van je vrienden of collega’s geeft je natuurlijk een extra boost! Hierdoor is muurklimmen een ideale teambuilder.

Veiligheid? Al onze klimstroken in het Adventure Park zijn uitgerust met een automatische valbeveiliging. Op deze manier kan ten allen ten tijde op een veilige manier geklommen worden.

Pamperpaal

Op zoek naar de ultieme uitdaging? Dan moet je zeker één van onze pamperpalen proberen! Beklim deze paal van 8 meter hoogte langs de zijkant van de paal. Daarna volgt het moeilijkste: tracht recht te staan op de houten paal en spring daarna naar de trapeze.

Veiligheid? Net als onze klimmuur beschikken onze pamperpalen over automatische valbeveiligingen. Een automatische zekering dus om zonder zorgen van de adrenaline te genieten!

Nog op zoek naar extra avontuur? Combineer deze activiteiten met ons high ropes parcours en de death ride!

High Ropes
Een touwenparcours vol avonturen vragen je grenzen te verleggen. Op verschillende niveaus loopt een touwbanencircuit met allerlei hindernissen zoals touwladders, slingers, evenwichtsbalken, klimnetten enz….

Death Ride
Van op 10 meter hoogte zult u gezekerd en met hoge snelheid de schuine kabel naar beneden glijden. De adrenaline bruist door uw aderen als u boven klaar staat om te springen. Met de deah ride kunnen telkens twee personen tegelijk springen.

Onze deskundige instructeurs zorgen voor een unieke beleving en houden de veiligheid scherp in de gaten.

Locatie en prijzen

Plaats: Outside Adventure Park (Westouterseweg 3, 8970 Poperinge)
Ideale periode:
gans het jaar
Duur:
2 uur
Prijzen 2023:

  • Vanaf 10 deelnemers: € 16 per persoon
  • Vanaf 15 deelnemers: € 13 per persoon

Opmerking: met minder dan 10 deelnemers kan de activiteit doorgaan, maar moet het groepsforfait van € 160 betaald worden.