Communie-, Lente- en Groeifeesten

Een originele uitvalsbasis voor het organiseren van een communie-, groei- of lentefeest is het Adventure Park in Poperinge. Dit avonturenpark is de ideale locatie voor de organisatie van allerlei evenementen.

In het park zijn er drie faciliteiten waar er catering kan aangeboden worden:

  • De wakebar : onze bar gelegen naast het hoogteparcours met zicht op de vijver  (plaats 24 personen zittend).
  • De vakantiehoeve Outside : een authentieke boerderij werd volledig gemoderniseerd en omgebouwd tot een gezellige eetzaal (plaats 40 personen zittend). Daarnaast staat onze Outside expodometent met dezelfde capaciteit.
  • Het Outside Beach House: dit gebouw ligt aan het strand en de bijhorende vijver. Het zicht op de vijver en de Catsberg is er fantastisch. Er is plaats voor 120 personen staand (80 personen zittend). Ook kleinere groepen kunnen hier een gezellig feest organiseren

Concreet zijn er eigenlijk twee mogelijkheden:

  • Het Beach House of de vakantiehoeve afhuren en zelf voor de catering instaan of een traiteur aanstellen:
    Huur Beach House = € 450. In die prijs is het volgende inbegrepen: de zaal, bar, tafels, stoelen, frigo’s en BBQ-toestel.
    Huur vakantiehoeve = € 450. In die prijs is het volgende inbegrepen: gebruik zaaltje, expodometent, keukentje, bar, slaapzaal, twee sanitaire blokken met 4 toiletten en 7 douches, tafels, stoelen, frigo’s, BBQ, borden, glazen en bestek. Ook is één overnachting voor 15 personen is in die prijs inbegrepen. Extra personen kunnen overnachten aan de prijs van 30 euro per persoon (max. capaciteit slaapzaal = 30 personen).
  • De tweede mogelijkheid is dat wij instaan voor de catering tijdens het feest. De kostprijs is afhankelijk van het aantal aanwezige personen. Ook de drank moet bij ons afgenomen worden. Het feest organiseren we in de wakebar of in ons beach house. Er wordt dan geen huurprijs voor de zaal aangerekend.

Indien jullie een feest of event in ons Adventure Park organiseren, dan moet er wel een activiteit geboekt worden.

In het avonturenpark zijn er twee quadparcours voorhanden. Eén daarvan wordt gebruikt om met yamaha’s 350 cc op te rijden. Op het kleinere parcours crost men met miniquads (vanaf 6 jaar).
We beschikken over een grote zwemvijver waarin verschillende wateractiviteiten kunnen beoefend worden: raften, vlotten bouwen en zelfs wakeboarden ! Het prachtige strand met bijhorende beachvolleyveld maakt het vakantiegevoel compleet!

Ook andere avontuurlijke activiteiten zoals paintball, touwenparcours, avonturengracht, death ride, boogschieten, muurklimmen,… behoren tot de mogelijkheden.
De kostprijs van de activiteiten kan je hier terugvinden.

Het avonturenpark bevat ook heel wat voor de allerkleinsten. Zo is er een kinderboerderij en een piste om te ponyrijden. Ook een springkasteel plaatsen is mogelijk.
Indien je interesse hebt om een feest in ons park te organiseren, aarzel dan zeker niet om contact te nemen via info@outside.be