Verjaardagsfeestjes voor kids

Wil je een verjaardag voor je kinderen om nooit te vergeten?
Organiseer dan een spetterend verjaardagsfeestje met Outside.

Quad, paintball, high ropes, … een echte aanrader voor je kinderen. De spetterende activiteit kunnen we afronden met een pannenkoek en een drankje.

Quad 4 kids

Op een speciaal ingericht terrein rijden we met onze quads met elektrische start. De quads hebben automatische versnellingen. Enkel gas geven, remmen en sturen is dus de boodschap. De afstelbare gasbegrenzer zorgt dat er altijd veilig gereden kan worden.

Paintball 4 kids

Zin om je vriendjes en vriendinnetjes een kleurtje te geven? Ga dan de strijd aan in dit Paintball spel speciaal voor kinderen! Versla je tegenstander door middel van snelheid, tactiek en samenwerking met je teamgenoten…
Deze vorm van Paintball is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 10 tot 16 jaar. De verfballetjes schieten met een gereduceerde kracht, waardoor ze niet hard aankomen. De kinderen krijgen een uitgebreide instructie en de instructeur gaat ook met de kinderen het speelveld in, zodat er continu toezicht is. Alle kinderen krijgen een overall en bodyprotector aan en een masker op, wat het gezicht, de oren en het achterhoofd beschermd. Allerlei spannende en leuke spelvormen komen aan bod.

High Ropes 4 kids

In het Adventure Park loopt tot op 8 meter hoog een touwbanencircuit met allerlei hindernissen zoals touwladders, slingers, evenwichtsbalken, klimnetten enz…. Na de uitleg van de instructeur wordt de klimgordel aangetrokken en de zekering vastgemaakt zodat er altijd veilig geklommen kan worden. Eindigen doen we met een spectaculaire death-ride. Onze deskundige instructeurs zorgen voor een unieke beleving en houden de veiligheid scherp in de gaten.

Indianen Mix

Aan de voet van Heuvelland in Poperinge ligt ons roemrijke indianenkamp. Hij is de roemrijke Apacheleider, de man van de duizend gewonnen gevechten. Hij wacht jullie op om echte krijgers van jullie te maken. Vooraleer je krijger wordt, moet je samen met je begeleider heel wat avontuurlijke opdrachten vervullen: ponyrijden, boogschieten, avonturen, …

Laser Battle 4 kids

Outdoor Laser Battle is de nieuwste variant van laser shooting. Door de nieuwe infra rood technologie hoef je niet meer noodzakelijk in het donker te spelen. Kom dus nu onze nieuwste activiteit beleven in het Adventure Park te Poperinge. Hier werd een prachtig Outdoor Laserparcours gebouwd met tanks, loopgraven en bunkers!
Net als bij de paintball gebruiken we een Tipmann marker. De markers hebben een bereik van 200 meter en zijn volledig onschadelijk voor de ogen. Outdoor Laser Battle is dus geheel veilig & pijnloos.

 

Praktische informatie

Plaats van afspraak: Outside Adventure Park (Westouterseweg 3, 8970 Poperinge)
Min. aantal deelnemers: 10
Leeftijd: 6-16 jaar (paintball vanaf 10 jaar)
Prijzen:

  • Eén activiteit (1.5 à 2 uur): € 25 per persoon – vanaf 10 betalende personen.
  • Bij combinatie van twee activiteiten (3 à 4 uur): € 45 per persoon – vanaf 10 betalende personen.
  • Optioneel pannenkoeken & drankje: € 5 per persoon extra (duur 30 min.)

Wat mag je van ons verwachten?

  • op maat gemaakt, volledig uitgewerkt programma voor uw groep
  • deskundige instructeur die de veiligheid scherp in de gaten houd
  • voldoende begeleiding
  • gebruik van alle materiaal
  • incl. administratiekosten – BTW en alle taksen
  • een onvergetelijke ervaring.