Families & Bedrijven

avontuurlijk…
een unieke omgeving…
betaalbaar…
en net dat tikkeltje meer…
verrassend
en stijlvol…
Outside Adventure is één van de grootste outdoor- en incentivebureaus van Vlaanderen.
Onze kracht? Originele, sfeervolle en op maat gemaakte programma’s, enthousiaste medewerkers, de steeds weer overheerlijke catering, gekoppeld aan de telkens vlekkeloze organisatie van alle evenementen.

Al meer dan 20 jaar verzorgen wij incentives, teambuildingsprogramma’s en personeelsfeesten in Heuvelland en de ganse Westhoek…
Outdoor
Paintball, Quadrijden, High Ropes, Mountainbike, … Outside organiseert schitterende avontuurlijke sporten aan een eerlijke prijs. Bij Outside kan je zelf kiezen welke activiteiten je meest aanspreken, om tot een volledig uitgewerkt programma te komen. Een overzicht van de mogelijkheden vind je hier terug. Uitgewerkte voorstellen staan vermeld onder de rubriek ‘Outdoor Pakketten’

Easy Leisure
Ook voor de minder sportievelingen hebben we een aantal originele arrangementen. Wat dacht je van een partijtje urban golf, een ontspannende bier- en wijnroute of een originele volksporten trophy?

Programma’s op maat
Wil je een boeiende dag met de medewerkers of klanten beleven? Met onvergetelijke momenten die nog lang zullen nazinderen en een vernieuwde dynamiek op gang zullen brengen?
Wij maken graag een afspraak om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden. Contacteer ons via het contactformulier

Catering
In onze horecagelegenheden kan je heerlijk en gezellig blijven eten. De diverse mogelijkheden kan je hier raadplegen.

Op locatie
Wij bieden de mogelijkheid om activiteiten te organiseren op een door jou uitgekozen locatie. Wanneer je niet beschikt over een dergelijke locatie hebben wij een aantal locaties waar de activiteiten mogelijk zijn.
Je kunt het zo gek niet bedenken. Zo komen wij met een volledig speelveld vol ‘Highland Games’ naar je toe, of we organiseren ‘Urban Golf’ op een door jou gekozen locatie. Waarom je bedrijfsfeest niet eens organiseren in het Kasteel van Beauvoorde of een gps-cityadventure in één van de boeiende steden die Vlaanderen rijk is?