Meerdaagse Adventure Stages & Bedrijfsincentives

Ben je op zoek naar een leuk weekend in een schitterende streek, dan sta je bij Outside Adventure aan het juiste adres.
Wij zijn gespecialiseerd in actieve en recreatieve evenementen in de Westhoek. De uitgestrekte velden & schitterende landschappen in Heuvelland; het wondermooie Ieper met zijn rijke geschiedenis en Poperinge, de hoofdstad van het goede leven, waar de lekkerste streekbieren ter wereld gebrouwen worden. Deze ingrediënten zorgen voor de basis om er een onvergetelijk verblijf van te maken.

Outdoor & Incentives, op maat van uw bedrijf!

Wens je op een originele manier te overnachten en heb je enkel nood aan wat basic comfort? Onze tipiweides brengen jullie ‘back to basic’.
Voor firma’s die wat meer luxe wensen, is Hotel Recour de perfecte locatie. Dit romantisch luxe hotel met stadstuin, rustig gelegen op 100 m. van de markt van Poperinge.
Verblijf je liever in een gezellige vakantiewoning waar je met de collega’s samen kan genieten? We hebben heel wat leuke suggesties voor jullie groep in petto.

Ook op het culinaire vlak heeft de Westhoek heel wat te bieden. Proef de gezellige couleur locale in de typische cafeetjes die de Westhoek rijk is. Voor een overheerlijke maaltijd kan je terecht in één van de vele lekkere restaurantjes.

Daarnaast mag de vermelding van ons activiteitenaanbod natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je van een partijtje Urban golf in Ieper? Een bezoek aan de Heuvellandse wijngaarden en/of het Poperingse Hopmuseum? Of een battlefield tour langs de verschillende oorlogsgraven en -monumenten, al dan niet gekoppeld aan een bezoek aan In Flanders Fields museum.
Interesse? Neem contact op via 057/33.87.01 of het contactformulier.

Het verblijf, het transport, de catering en de invulling van het programma. Alles kan door Outside geregeld worden!